Book Cheap Flights & Save BIG!

Round Trip One Way
Leaving From: city or airport
Going To: city or airport
Depart Date: mm/dd/yyyy
Return Date: mm/dd/yyyy
Flight 1
From:
To:
Depart Date:
Time
 
Flight 2
From:
To:
Depart Date:
Time
 
Adult

Special Travel Deals

Berjaya_Air Berjaya Air

 
Airline Name Berjaya Air
Code J8
Official Website Offecial Website of Berjaya Air
Address Berjaya Air Sdn Bhd
Terminal 3
Sultan Abdul Aziz Shah Airport
47200 Subang
Selangor Darul Ehsan
West Malaysia
Phone 603-7847 6828
Regions Kuala Lumpur, Pangkor, Redang , Koh Samui .
Fleet Bombardier Dash 7 aircraft .
Major Hubs Sultan Abdul Aziz Shah Airport (SZB), Subang.

Berjaya Air News Berjaya Air News

» 12 ciri baru iPad Air 2
iPad Air pertama kali muncul tahun lepas menampilkan iPad yang sangat nipis dengan ketebalan 7.5mm dan skrin 10-inci. Kini iPad Air 2 yang baru ini menjadi lebih nipis, hanya 6.1mm sahaja. Ia kini mempunyai berat 437 gram. iPad Air 2 mengekalkan paparan retina beresolusi 2048×1536. Dengan teknologi baru, ia berjaya menjadiakan tiga lapisan paparan ini, menjadi satu supaya lebih nipis. Skrin ini ...

» Site Last Updated 6:14 am, Tuesday
SARATOK: Pasukan Sinaran Ratu Siska dari Kampung Sejijak, Kuching berjaya merebut gelaran Raja Sungai Krian 2014. Gelaran tersebut dirangkul setelah mereka muncul juara kategori Bidar 30 Pekayuh Lelaki pada Pesta Air Sungai Krian 2014 yang berakhir petang kelmarin.

» Site Last Updated 6:23 am, Monday
SEKOLAH Kebangsaan (SK) Lutong di Miri telah mengitar semula sebanyak 13,728 botol air mineral untuk membentuk bendera Jalur Gemilang yang diletakkan di tepi pagar sekolah tersebut.

» Site Last Updated 11:48 am, Tuesday
KUCHING: Seramai 113 usahawan dalam pelbagai bidang berjaya dilahirkan oleh Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) di Sarawak sehingga kini, kata Menteri Muda di Pejabat Ketua Menteri (Pembangunan Usahawan Bumiputera) Datuk Mohd Naroden Majais.

» Dunia independen dahulu dan sekarang
Saya bercerita dengan kawan pemuzik tentang pendapat seorang kawan yang juga orang lama dalam dunia seni suara tanah air. Pendapatnya tentang saya, "umpama secawan air yang sempurna yang tidak tahu mana mahu diletakkan".

» Deals: Bargains of the week include rail trip, Aegean cruise
Travel bargains of the week include return flights to South America, an Aegean cruise, Asian and European flight and hotel packages, crossing Canada by train, and a Beijing hotel.

» Tunai amanat mendiang
Bintulu: Saya akan pastikan ketiga-tiga anak kami mendapat pendidikan terbaik seperti dimahukan mendiang bapa mereka,” kata Simbut Kedit, 39, balu kepada Meling Mula, 48, mangsa tragedi pesawat MH17 yang terhempas di timur Ukraine, 17 Julai lalu.Simbut yang ditemui sejurus majlis pengebumian mendiang suaminya berkata, dia masih belum mempunyai perancangan mengenai kehidupan keluarganya kerana ...

» Site Last Updated 8:24 am, Wednesday
SEPANG: Keadaan tidak menentu di Yaman memaksa pihak pengurusan pusat pengajian Darul Quran Malaysia-Yaman di Sana’a menurunkan papan tanda pusat pengajian tersebut demi keselamatan 63 pelajar Malaysia.

» Site Last Updated 12:45 am, Friday
KUCHING: Seorang lelaki nyaris maut selepas kereta yang dipandunya terbabas di Batu 8 Jalan Kuching-Serian di sini semalam.

» Site Last Updated 4:31 pm, Saturday
KUALA LUMPUR: Lima lagi jenazah warga Malaysia yang terkorban dalam nahas pesawat Malaysia Airlines (MAS) Penerbangan MH17 akan tiba di tanah air hari ini dari Amsterdam dan diberikan penghormatan ketenteraan seperti sebelum ini.

Berjaya Air flights Sponserd Link

cheap flights Free News Letters

» Please Enter your Email Id
Subscribe to our free weekly Travel Deal newsletter!
We'll send you updates with the latest deals, reviews and articles.
Didn't find what you are looking for? Go to our Flights section to get started booking your trip today.
Browse All Flight Destinations